Pacatoasa proza de dragoste

Moto: "Ma simt prea pura pentru tine sau pentru oricare
Trupul tau
Ma raneste cum il raneste lumea pe Dumnezeu"
Nefericita poveste a unei Ingere am sa ti insir : Ploua... ploua marunt si trist ploua... ploua cu lacrimi negre, iar Ea, alcoolizata, delirand te cauta. Iti refacea mersu-ti lenes, iti palpa umbra catifelata si sufletul taciturn. Apoi se imagina imbracandu-ti tricoul negru, cadaveric parfumat si se-nvelea in roze uscate.
Se/nsereaza-n anotimpul iubirii...
Era o noapte bizar luminata de luna, iar Ea, manata de un dor nebun de sentimente noi, despletita, drogata de iubire iti repeta cu nebunie: "vreau sa te nasti pe vechile rani!"
"-Cine mi te-a pus pe chip? Lacrima de cenusa...zamislita de buzele arse de dorul sarutarilor pe nesimtite... Inefabil print, cazut din Eden, strain ce-mi toarna in suflet otrava lasand in inima enigme nedeslusite, amintiri netraite, fiinta ta ma rupe si ma-mbata!"
Rasete.... Cearta...
Ochii tai, culoarea ierbii sangerande o fac sa se teama... nu de iubire, ci de intunericul ei.
Si dispare....inghitita de infinitatea ochilor de demon. Si soarele plangea si era sincer....
Acesta era inceputul povestii de iubire intre doi ingeri de sex invers...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multe similitudini intre tine si Eminescu ...
... tovarasu' Eminescu ...


...

Îngera Fără Nume spunea...

Crezi? Sinceră să fiu... chestia asta, pe care îndrăznesc să o numesc "proză", am scris-o în perioada Bacovia... Adică undeva prin clasa a X-a de liceu... Eminescu nu se numără printre favoriţii mei, dar cred că a influenţat pe orice adolescent, într-un fel sau altul, la un moment dat...