Tabiet



Ma bucur ca astazi am putut sa-mi respect tabietul intocmai. Ieri am avut o zi foarte grea din cauza faptului ca frate-miu mi-a perturbat obiceiul.

Ma trezesc dimineata si, extrem de somnoroasa, ma indrept spre bucatarie, unde ma asteapta pe masa cafeaua gata facuta. Miscarile mi-au intrat in reflex, asa ca... iau cana in mana, ma frec la un ochi, ma uit in jur poate gasesc un biscut si ma indrept spre camera de zi. Cel mai probabil mama si tata stau inca in pat si isi beau si ei cafeaua si completeaza integrame. Ma gandesc ca inca se iubesc, mai ales cand observ cate un pup dat pe ascuns, nu de alta, dar e rusine pentru ca sunt copiii prin preajma. Sunt adorabili... Ma pun in fata calculatorului... si pierd vremea ascultand cate o muzica si citind ba un ziar, ba un blog. Tin sa precizez ca dimineata ascult doar muzica noua. Caut ce nu am ascultat niciodata in viata mea, nici macar nu am auzit. Si asa incepe o zi.

Ieri... s-a intamplat ceva ce mi-a dat ziua peste cap. Urasc ca cineva sa-mi bea din cafea si mai ales din cana MEA. Ma trezesc, ma duc in bucatarie, iar cafeaua era pe jumatate... mi-o bause frate-miu... M-am gandit eu... ca nu-i a buna... Cand ma duc in camera... Frate-miu in fata calculatorului... NUUUUUUUUU!!!!!!! Pana la urma m-am calmat si am apelat la un santaj... dar... tot mi-a ramas un strop de indispozitie...


0 comentarii: