pababibam...

de cand sunt in iasi am facut o rememorare a tuturor evenimentelor fericite si nefericite din viata mea. am fost indemnata de diana, colega de apartament... nu stiu cat de bine mi-a facut chestia asta, insa, cu siguranta, ma simt mult mai norocoasa decat alte persoane. am invatat multe pana acum si le folosesc de cate ori am nevoie.

dorul ma ucide si ma invie in fiecare zi. orasul asta nu-i deloc pe sufletul meu. nu-mi ofera sentimentul acela de intim. aici sunt prea multi oameni, prea multe masini si prea mult praf care este gata sa ma acopere in orice clipa. camera in care stau nu e destul de colorata... nu-mi ofera intimitate, iar eu trebuie sa ma adaptez...

astazi m-am trezit tare prost. cu o stare foarte nasoala de rau... vreau sa ies din casa, dar afara nu-i imbietor deloc... am inceput sa citesc... dar nu mai am acelasi entuziasm... nu stiu cum sa o scot la capat. mi s-a spus si stiu din propria experienta ca inceputul este mai greu, dar cat dureaza inceputul asta? eu vreau sa treaca mai repede ca sa nu mai fie greu.

vreau sa fiu copil...

vreau sa vina mai repede D.

vreau sa uit ce-i urat...

si vreau un alt oras... :D
o piesa draguta tare, pe care o fredonez de fiecare data cand ies in jungla asta de piatra...

3 comentarii:

stevendeamon spunea...

Nu are sens sa-ti spun eu asta dar Iasul nu e atat de rau precum pare... Dar cred ca ai nevoie sa stai vreo 6 ani aici ca mine sa ajungi sa-ti placa (sau sa-l tolerezi):) Oricum... take care.

Bogdan Epureanu spunea...

Iti recomand Gradina Botanica, Dealul Cetatuia, Buciumul si parcurile din Copou... ai sa vezi ca Iasul nu e asa urat cum ti s-a parut tie la prima vedere. :)

Îngera Fără Nume spunea...

cunosc deja locurile. sunt frumoase...