reset



m-am trezit naspa... si starea continua... mama tipa intr-una... azi-noapte am adormit cu dracii pulsand in tample. imi pare rau ca am venit acasa. promit ca nu mai calc pe aci prea curand. nici macar de ziua mea. o sa vreau sa fiu singura cu durerile si amintirile mele. nimic mai mult nu vreau.

2 comentarii:

Teodor spunea...

Stai linistita.Trece.Toti am trecut prin asta.Nu zic acum ca avem sau am avut toti aceleasi probleme acasa ,dar e o stare de fapt generala,care incepe undeva pe la 20 de ani si se adanceste cu trecerea anilor.Alte probleme,alti nervi si draci,alta pleiada de injuraturi si promisiuni ca "nu mai fac asta cat o sa traiesc!"Dar o sa o faci,fara voie...Si iar si iar...Si daca nu o sa o faci,o sa-ti lipseasca si iar o sa te enervezi.Asta iti garantez!

Îngera Fără Nume spunea...

Stiu ca trece. Dar trebuie sa-mi exprim frustrarile, pentru ca altfel imi va fi si mai rau. Acum imi fac bagajele si din nou am sentimentul acela ca deja imi este dor de casa. Multumesc pentru interventie, ma face sa pornesc mai increzatoare. Sper ca esti bine pe unde esti...