Dragul meu,

Inevitabil gândul meu se îndreaptă către tine în fiecare zi şi în fiecare seară. M-ai făcut să-mi doresc atât de mult să te întâlnesc încât asta visez... "eu asta pictez" :)

Ne apropie atât de mult o legătură ce nu poate fi definită, deşi de multe ori mă gândesc că amândoi fugim ca iepurii de lucrul ăsta şi ne complăcem în situaţia asta. E plăcut... Ştiu! E plăcut să vorbim cu orele câte-n lună şi în stele... E plăcut să fii ultima persoană a cărei voce o aud la finalul unei zile. Ai devenit pentru mine o sursă de energie şi nu ştiu dacă realizezi asta.

Ţi s-a descărcat telefonul şi nu am stare. Nu l-ai mai deschis şi ştiu că mâine, adică astăzi, vei avea o explicaţie plauzibilă pentru asta. Eu, totuşi, nu pot adormi... Nu mi-ai spus "noapte bună"...

Visez atât de mult întâlnirea cu tine... M-ai întrebat dacă sunt idealistă. Da! Acum sunt! Şi ştiu că nimic din ceea ce reprezintă fiinţa ta nu mă va dezamăgi. Nu ai cum să mă dezamăgeşti. Şi chiar aştept să mă iei în braţe când mă vezi. Am visat asta :). Număr zilele până când o să mă întorc în Iaşi şi mă rog ca mintea ta năstruşnică să nu mai găsească şi de data asta o scuză.
Aşteptarea e grea, iar ţigările mi s-au terminat.

Mă agită absenţa ta... iar la ora asta nu am cum să mă consum. Nu vreau să rup legătura cu tine. Era o situaţie ipotetică pe care mi-am imaginat-o exact în eventualitatea unei situaţii de genul acesta, în care înnebunesc pentru că nu pot vorbi cu tine.

Nu m-am ascuns niciodată de tine. Am fost sinceră mereu şi mă cunoşti mai bine decât alţii care petrec mult timp cu mine. Mă intuieşti, iar ăsta e un lucru mai mare decât îţi poţi imagina. Cu toate astea, mi-aş dori să poţi intui şi cât de important eşti pentru mine şi pentru existenţa mea.
Îţi scriu, ca şi cum ţi-aş vorbi şi încă o dată realizez că ai avut dreptate. Cuvintele noastre nu seacă. Îţi spun şi mereu mai am ceva de spus...

Lipseşti şi liniştea are glasul tău... Iar eu vorbesc cu liniştea. Realitatea mea s-a schimbat într-o zi în care m-am hotărât să nu am aşteptări... Am minţit! Aştept atât de multe...

Noapte bună, tu, Dulce...




0 comentarii: