Fiţi şi voi spiriduşii Moşului!




M-am implicat într-o campanie de suflet în prag de Crăciun. Am ales să fiu o spiriduşă permanentă a Moşului în perioada vacanţei pentru a-l ajuta pe Matei. Aici veţi găsi povestea lui, o poveste care m-a emoţionat.
Vă îndemn şi pe voi să intraţi în această poveste cu spiriduşi şi-un Moş Crăciun. Ce puteţi face? Puteţi veni la Cinema UNIREA. Ce se întâmplă acolo? Într-un cadru specific Sărbătorilor puteţi să imortalizaţi clipa în care deveniţi spiriduş, deoarece o echipă de profesionişti lucrează de zor pentru a-l ajuta pe Matei. Aşadar puteţi avea parte de fotografii speciale, pe care le veţi putea cumpăra dacă vă plac, în felul acesta ajutându-i pe părinţii lui Matei să-i ofere un strop de bucurie în plus.
Aici veţi găsi mai multe fotografii realizate de ajutoarele Moşului :) şi veţi vedea cât de fericiţi sunt micuţii în postura de spiriduşi. Nu ezitaţi să vă luaţi copiii, fraţii, nepoţii, verişorii de mânuţă şi să-i transformaţi în spiriduşi. Ai trecut de vârsta mică, dar vrei să fii şi tu spiriduş, ajutându-l pe Matei? Nici o problemă! Te pozăm şi pe tine! Tu vino la Cinema UNIREA!
Mai multe detalii veţi găsi la adresa de e-mail: fotocraciun@yahoo.com şi pe blogul http://fotocraciun.blogspot.com.
Vă aşteptăm cu drag!

0 comentarii: