Fata sucita caut prieteni

Pentru ca am realizat ca prietenii mei isi vor lua zborul cat de curand de prin Iasi, m-am hotarat sa-mi caut noi prieteni care sa ma suporte.
CV-urile se depun pana cand vreau eu :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Adopta o pisica, iesi mai ieftin!

stevendeamon spunea...

Aceeasi perspectiva sumbra ma paste si pe mine. Si am de ales sa plec si eu din Iasi sau sa raman si sa numar bucatelele de frunze pe care le voi taia la caini. The future's not bright, and definitely not orange.

Îngera Fără Nume spunea...

@ Andrei: Eu vreau, dar colegele de apartament nu sunt de acord... Ce pot sa fac?
@ Stefan: Ma gandeam ca vrei sa aplici pentru jobul neplatit pe care il ofer... M-ai dezamagit :))

Zeffy spunea...

unde trimit cvul?

Movi spunea...

prietenii nu pot spune ca se cauta neaparat ... eventual ei vin de la sine din unele intamplari sau pur si simplu din hazard. Viata are multe ciudatenii si de cele mai multe ori unele lucruri se intampla atunci cand ne asteptam mai putin!
Cat despre cv-uri ... mai important ca cineva sa dovedeasca o prietenie nu doar sa o arate pe o bucata de hartie unde poate sa scrie tot ce doreste el ... orice prieten bun are defectele si calitatile lui.

Îngera Fără Nume spunea...

Dragul meu Movi, nu am vorbit serios. Era doar un fel de a-mi exprima teama de a ramane fara persoanele dragi mie. Am o problema in a ma atasa de oameni si stiu ca un cv nu ii va apropia in nici un fel de mine. In plus, mai stiu ca nu am nevoie de prieteni noi, pentru ca oricat de departe de mine vor fi Jojo si George, imi vor fi cu atat mai aproape de suflet! Te-am pupat!