Problema e la mine

Sunt o ființă prea dificilă și prea sucită ca să pot avea o relație, de orice gen ar fi ea, normală. Abia acum pot să o recunosc. Da. Nu e vinovată mama pentru că eu am făcut nu știu ce, nu e vinovat Dani că eu mă simt nu știu cum, nu e vinovată Andreea că eu sunt o persoană rece. Pur și simplu, m-am schimbat de-a lungul timpului încât am ajuns într-un punct în care să nu mă pot recunoaște. Prima fază a fost negarea, apoi am aruncat vina asupra altora, dar nu e așa. O foarte mare parte din vină o port eu și numai eu.
Am citit adineauri câteva rânduri și respectiva persoană avea dreptate. Eu sunt de vină.

Lăsând problemele mele deoparte. Mi-aș dori foarte mult să pot organiza campania ”le s do it Romania!” la nivel de Botoșani. Dacă sunteți interesați lăsați-mi un mesaj. Eu deja m-am apucat de recrutări. E adevărat că toți spun da. Dar eu știu foarte bine că doar unul din zece oameni care au spus da este cu adevărat interesat și chiar va face ceva. Așadar, eu vă aștept oricum.

3 comentarii:

A.D. spunea...

'Neata:*.Stii bine ca poti conta pe mine sa te ajut cu orice pot in campania "Let's do it Romania", deci ma poti recruta:D.

Daca problema e la tine, cred ca si rezolvarea e tot in posesiunea ta. Sunt sigura ca Lorena pe care zici ca nu o mai recunosti in tine e inca acolo, doar ca e bine ascunsa. Caut-o!>:d<.

Movi spunea...

Asa cum am scris si eu sunt foarte relist dar mai ales constient ca nu va fi ceva tare usor de realizat si faptul ca suntem in Botosani poate fi un motiv in plus. Insa cu cat pare mai dificil cu atat provocarea este mult mai mare, astfel vom putea sa vedem daca si orasul nostru poate sa scape de acest statut mai codas unde mai nimic nu se intampla mai ales ceva colectiv. Este ca si un test pe care putem incerca sa il trecem si sa ne demonstram noua ca totusi poate privim prea negativ tot ce tine de orasul nostru si de ce nu poate mai meritam o sansa. :)
Eu astept sa treaca si aceasta saptamana sa rezolv unele treburi si apoi voi putea sa am mai mult timp de acest provocare.
Ca primi pasi trebuie facut un plan eventul luat legatura cu cei din bucuresti si alte orase, chimb de idei si pareri, identificarea principalelor obiective si desigur sa nu uitam promovarea mai ales in mediul virtual unde eu unul cel putin am descoperit foarte multe bloguri din Botosani sau a unor persoane ce au avut legatura sau inca mai au cu acest oras - bloguri pe care le-am si trecut in lista mea provizorie de blogroll.

Cat despre primul tau fragment scris mai sus... nu trebuie sa te condamni pentru ca esti prea dificila, sucita sau incapatinata :)nu putem fi perfecti si fiecare dintre noi avem unele ticuri sau particularitati ce ne deosebesc de altii ... e si normal sa fie asa. Important este sa nu exageram si sa le transformam in probleme sau si mai rau sa incercam sa scapam de ele, ar fi prea simplu sa procedam asa...ceea ce am putea sa facem insa este sa transormam aceste asa zise puncte negative in interesul noastru ;) totul se rezuma cum si din ce perspectiva privim noi lucrurile.
A fi o persoana incapatinata nu e un lucru asa rau mai ales daca volosim aceasta incapatinare in folosul nostru! :)
Si pentru ca mi-am amintit de un filmulet destul de sugestiv te invit si pe tine sa il privesti:

http://www.youtube.com/watch?v=sb2YOg_dkQM

Just dare! ;)

Îngera Fără Nume spunea...

@ Andreea: Știu, scumpa mea că tu ești un ajutor de încredere. Mă bucur foarte mult că am o piticoată ca tine alături de mine! Promit că am să o caut pe Lorena și am să o eliberez de lanțurile ce o țin captivă.
@ Movi: Mi-ai creat impresia de ”omul din umbră” care vede și știe tot și mi-ar face plăcere să te cunosc și mai ales să colaborăm la această campanie. Eu sunt sigură că se poate. Poate nu vom fi sute de oameni, dar vom fi îndeajuns de mulți încât să dovedim că se poate, mai ales dacă îți dai interesul. Mulțumesc pentru filmuleț! Într-adevăr este foarte sugestiv și, oarecum, motivant.