Povestea noastră!


cu dusuri cu tot cu haine? intrari fortate in taxiuri? babe fugarite cu pietre ? ras pana la lacrimi cu febra musculara si nopti rasturnate prin baie in acorduri de chitara?
râsete de vrăjitoare din oz, povești cu zâni, prima bere, prima țigară, primul fum, lacrimi de fericire, lacrimi de tristețe, lacrimi de disperare, înjurături până la epuizare, tratament cu castraveți murați, nopți nedormite, foci care te sperie, filme rupte, filme proaste, iubiri, multe iubiri, și mai multe iubiri, dor, prea mult dor, cântări, prieteni, țipete și îmbrățisări, shaworma, răsărit de soare, stații de tramvai, iarnă, vara, primăvara, dadaism, rock și manele, împăcări și despărțiri... amintiri, multe amintiri, cele mai frumoase amintiri :* :)
pahare, si mai multe pahare, o carte, recitaluri, lamai, banci rasturnate, artisti rasturnati, ciorapi rupti, obraji tatuati de buze, joc de copii, dobitoci si fraiere, raggae, hip-hop, populara, metal, nervi, isterie, ceva mai multa gelozie, un lift, un viol, bataie cu arme si cutite, politie, telefoane tarzii, certuri stupide, un singur gol, alte nenumarate goluri, un singur Hagi, 3 in pat, butoaie, surori, sarut intre doua, cateodata 3, glume proaste, bune, prea bune, perle, un caiet de perle, seri de filme fara floricele, babe, pietre si multa bere, fum, prea mult fum, clipe efemere, dans si ura, poze si foite din natura, o lupta, niciun castigator, un zambet, o poveste, niciun final, melci striviti pe trotuar, stele rasfirate pandite de pe bucium si in toate: noi. Punct si de la capat :D
jumătate de bere și o țigară, te iubesc o țâră, un pat pentru o persoană și jumătate, dilli, mașina care face cu ochiul, mână, în labă, bp, bp, bp, concerte, frați, mai mulți frați, un singur frate, ozn-uri, un singur ozn, râzi acum, râd și eu, acasă, vânătăi, mușcături, elastic de la chanel și hârtie de la gucci, tăieturi de la bikini, versuri, poezii, cea mai frumoasă poezie, ger, facturi neplătite, haine răscolite, o săptămână beată, o săptămână plină de iubire, cearșafuri albastre, unguri, munte, surori, surori extinse, povești în noapte, stele, săruturi alandala, examene ratate, filme fumate într-o singură noapte, tendative de somn veșnic în cadă, paranoia, nervi, palme, strigăte, iarbă verde, botanică, gagii nepotriviți, jumătatea exactă, întrebări, mai multe întrebări, puține răspunsuri, 3 în 1, cafea, statusuri, buni și nebuni, în spate, nu vreau să plec...
o cana cu buline, prea multe buline, iubita intr-o carte, ilegal, apa, cald, un suflu in teava, naiva sau proasta, toate in graba, punct, mai departe, un craciun fara famile, betie, detartrant, o cocina transformata-n acasa, fara bani de chirie, lasa, tratament la o bere, un fel de miere, gras, prea gras, o pisica, doua, jucarii pentru amandoua, Einstein abandonat departe, inceputuri aparte, rasete si soapte, o chitara-n bucatarie, doua, ploua, poveste in aburi pe sticla, tu, un glob, un om, o tigara, resturi, biscuiti si o biblie necitita, file, fum in biroul central, netul pe geam, planuri, cine cu cine doarme la noapte, o cutie de bomboane, o bratara, doua, prima explozie, ultimul fior, brate, vise desarte, catuse pe maini din esarfe, rime, mai multe rime, o fuga, faceoff, sutiene descheiate, ura, iubire, relatie, fara relatie, caramel, joc de cuvinte, copii fara minte, chiuveta infundata, ochii tai dimineata, munti, padure de brazi, raze, hello sau sarutul care te face sa spui buna dimineata.
hand, curiozitate în baie, o fată, două fete, acasă, one night stand, învățăm? plecăm? plecăm la 3, ne mai întoarcem? când soarele e sus, dor, regăsire, shot-uri, plimbare, mâini căuș, o cafea, cea mai frumoasă dimineața împreună, vise, speranțe, nimic, frică, vânt, ora 6, ..................................................... atât de multe.
POVESTEA NOASTRĂ!

0 comentarii: