și e toamnă iar...

și miroase a frig și abia aștept să-mi scot fularele și mănușile de la păstrare. abia aștept să mă plimb și să mă minunez de culori și de mirosuri. și să mi se pară că orașul acoperit de praf are mai mult farmec toamna.
și voi porni pe străzi și mă voi pierde în mulțimi de oameni agitați și năuci. și îi voi analiza și pe față voi avea același surâs de mulțumire și împlinire.
doamne, cât ador toamna! nu știu de ce, dar în octombrie, mereu mă simt mai fericită, mai întreagă, mai Lorena decât în alte luni. în octombrie am mereu o poftă nebună să iubesc... să mă știu iubită, să visez, să mă bucur de orice...
de ploaie, de vânt, de ceață, de brumă, de frunze, de atâtea culori, de atâtea senzații, de atâtea dorințe...

Voi nu iubiți toamna? Nu-i așa că orașul e adorabil în octombrie?

6 comentarii:

Anonim spunea...

eu nu...

eu nu iubesc tomna..

are sufletul prea rece...e prea plina de ea...prea infatuata...

datorita ei am o foame imensa de vara...de cald..nu-mi place toamna...

sunt necoapta...ea ma face sa fiu asa:)

Îngera Fără Nume spunea...

Poate pentru că e așa infatuată o iubesc atât de mult.
La urma urmei, fiecare cu afinitățile și gusturile lui... Fiecare anotimp în parte are farmecul lui.

Andreea spunea...

Anul acesta sunt altfel...nu iubesc toamna, deşi până acum era anotimpul meu preferat, împreuna cu primăvara. Simt nevoia acută de căldură (şi nu mă refer doar la cea solară). Cred că vara trebuia să mai dureze, încă puţin măcar.
Sunt de acord cu tine că fiecare anotimp are farmecul lui, dar anul acesta sunt mai "handicapată" şi rămân la ideea anunţată mai sus.

Îngera Fără Nume spunea...

Păi tocmai pentru că este frig simți nevoia de apropiere și căldură.. Eu, de exemplu, când este foarte cald, nu mă pot lipi de cineva, în schimb când e frig... m-aș suda, numai să știu că mi-e mai cald! :)

Andreea spunea...

Cred că ai dreptate. De asemenea, nu-mi place că toamna a adus cu ea şi plecarea lui Alex la facultă( îmi ia mai mult până mă obşnuiesc din nou cu situaţia). Ştii tu...când simt nevoia de apropiere şi căldură nu mi-o pot satisface pe moment. E greu...

Îngera Fără Nume spunea...

Cunosc sentimentul... La mine e și mai aiurea :(